• Nederlands
  • Engels
  • Duits
Get the Flash Player to see this rotator.

Discographie

 

 

Hein braat heeft vijf CD's uitgegeven.


Hieronder vindt u de omschrijving met samples.

 

 

 

Hein Braat CD Gayatri Mantra / Maha Mrityunjaya Mantra

 

De tweede track op deze CD is de Maha Mrityunjaya Mantra. Aan deze mantra worden diverse kwaliteiten toegedicht. Zo zorgt hij voor verjonging en een goede gezondheid, bevordert welzijn en voorspoed en draagt bij aan een lang leven in vrede, liefde, welvaart en tevredenheid.

 

Dat lijkt heel wat, maar luister maar eens (met je hart, niet met je oren) en ja, dat is het allemaal. Het is de Mantra van Heer Shiva. Het wekt de Shiva kracht in jou, neemt de angst voor de dood weg en bevrijdt je uit de cirkel van leven en sterven. Meer dan indrukwekkend.

Hein Braat Kali mantra
   
   

 sound   1.  Gayatri Mantra 31.32 minutes


 sound  2. Maha Mrityeonjaya Mantra 31.12 minutes

 

Het voortdurend reciteren van deze Mantra (geduldig en met overgave) zou niets minder dan de Verlichting tot gevolg (kunnen) hebben. Deze Mantra brengt rust en bezinning. Luister of ga mee met Hein's imponerende stem en ontdek de stilte binnen in jezelf.

Klik hier voor meer achtergrond informatie over de Gayatri Mantra

Klik hier als u deze prachtige CD wilt kopen


 

Hein Braat CD Kali Mantra / Narayana / Om Namaha Shivaya

 

 

 

Deze Mantra is gericht op de verering en viering van "Shakti". We leven in het tijdperk van Kali, waarin de wederopbloei van alle vrouwelijke aspecten van het Goddelijke overal te zien is. De Kali Mantra gaat over de drie-eenheid van schepping, behoud en vernietiging. Vaak heeft Kali een negatieve betekenis, maar niets is minder waar: het is de verbeelding van de natuurlijke cycli, het scheppende en het geven van het nieuwe leven. Shakti/Kali is het leven zelf.

 

De Kali Mantra onderkent en vereert het diepste van elke schepping; het is de metafoor van de totale bevrijding uit het lijden.

 

Hein Braat Kali mantra  

 Door alles te vernietigen wordt nieuw leven geschapen. Kali verschijnt in tijden wanneer chaos en destructie omgebogen moeten worden in Liefde en Balans. Een Mantra die je diep zal raken.

 

Klik hier voor meer achtergrond informatie over de Kali Mantra

Track Listing
1. Kali Mantra 31.19 minutes
2. Narayana 21.29 minutes
3. Om Namaha Shivaya 10.04 minutes

 

Klik hier als u deze prachtige CD wilt kopen 

 

 

Hein Braat CD Om Mani Padme Hum/Om

 

 

Deze CD is een meditatie op zich. Door zelf mee te zingen kun je de kracht ervaren van één van de meest gebruikte en bekendste Buddhistische Mantra's. Veel mensen beschouwen deze Mantra -ook wel de Mani genoemd- als de zetel van alle Mantra's. Mocht je je eigen Mantra voor een speciaal doel vergeten zijn, dan is deze Om Mani Padme Hum (Tibetaans: Om Mani Peme Hum) altijd te gebruiken als Mantra aller Mantra's.

 

De zes lettergrepen "Om - Ma - Ni - Pad - Me - Hum" zijn gewijd aan en zullen Chenrezig aanroepen, de belichaming van mededogen in het Tibettaans Boedhisme. Laat Hein Braat je betoveren met zijn stem.

 

Hein Braat AUN Mani padne hum  

 

 

Trackl istening
1
Om Mani Padme Hum 28.03 minutes
2.OM 33.55 minutes 

De oeroude en zeer diepwerkende Mantra 'Om' vult het tweede gedeelte van deze CD.

Klik hier als u deze prachtige CD wilt kopen

 

 

Hein Braat CD Om Namaha Shivaya/Brahma Murari

 

 

Met zijn meer dan unieke stem zingt Hein Braat de oeroude Mantra Om Namaha Shivaya. Luister er naar als een meditatie of zing mee om direct het 'verkwikkende' gevoel te ervaren, dat deze Mantra opwekt. In de Indiase devotie is dit de Mantra bij uitstek en er zijn talloze interpretaties van.
De essentie van deze Mantra is en blijft:
"Ik eer het Zelf in mij...".

Shivayamantra  

 

Track Listing
1. Om Namaha Shivaya 26.58 minutes
2. Bramha Murari 28.16 minutes

Klik hier als u deze prachtige CD wilt kopen

 

 

Hein Braat CD Surya Mantra's

 

Op deze cd van Hein Braat staan vijf Mantra's. De eerste Mantra bestaat uit drie delen die zijn opgedragen aan Surya, de zon en haar krachten.

De overige vier Mantra's zijn: Chandra Gayatri, Gajananam, Akhan Jor en Hansa Gayatri. De uitleg van deze Mantra's vindt u beschreven bij deze cd.

suryamantras  

 

Track listening
1. Surya Mantras 15.40 minutes
2. Chandra Gayatri 09.49 minutes
3. Gajananam 13.21 minutes
4. Akhan Jor 16.59 minutes
5. Hansa Gayatri 09.47 minutes
Total Time: 65.36

Klik hier als u deze prachtige CD wilt kopen

Klik hier voor meer achtergrond informatie over de Surya Mantra's